Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

4 900 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

21 501 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti N105115
Stav nemovitosti Dobrý
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Datum vložení před 14 dny
Plocha užitná 150 m²
Vlastnictví soukromé
Plocha zastavěná 378 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji opravdu krásnou, stylovou a především udržovanou chalupu v obci Jívka, zasazenou do nádherné chráněné krajinné oblasti Broumovsko v okrese Trutnov. Obec Jívka, to je krásná příroda s blízkostí skalních měst a věží, nedaleko národní přírodní rezervace Adršpašsko-teplických skál.
Klid a krásu tohoto místa podtrhuje pomalu protékající potůček přímo pod okny této chalupy a velmi příjemné venkovní posezení s grilem.
Nemovitost je obklopena bujnou zelení, která poskytuje soukromí a únik před každodenním shonem. Chalupa byla nedávno zrenovována s důrazem na zachování původních prvků a charakteru.
Dispozice: Vstupními dveřmi vejdeme do prostorné předsíně, z které se dostaneme do hlavní, velké světnice, útulné vinárničky s příjemným krbem, koupelny se sprchovým koutem, WC a vlastní malou saunou. Perfektní pro relaxaci po celém dni.
Prostorná světnice je vybavená původní zrekonstruovanou dlažbou a vkusnou kuchyňskou linkou s dřezem, el. sporákem a sklokeramickou deskou. Dominantou tohoto prostoru jsou využívaná a plně funkční kachlová kamna, na kterých lze pohodlně spát či jen tak odpočívat:-)
Po dřevěném schodišti se dostaneme do prvního patra, kde nás přivítá větší chodba s posezením a tři samostatné pokoje. Celé patro je vytápěno krbovými kamny za pomoci důmyslně rozvedených průduchů, ze kterých příjemné teplo přímo sálá.
Z této prostorné chodby vedou menší dřevěné schůdky na půdu. Tyto půdní prostory lze využít k případnému zbudování obytného podkroví.
Součástí domu je dřevěná kůlna a dílnou a úložným prostorem a skladem.
V okolí této chalupy je spousty zeleně, protékající potok pod okny a především obklopující klid a pohoda, která na vás při posezení na zápraží či u grilu přímo padá:o) Jako bonusem pro chvilky relaxu a aktivního pohybu či pro umístění bazénu, je zde hřiště, které je zbudované přímo u domu.

Tato exkluzivní nemovitost je připravena k okamžitému nastěhování. Pokud hledáte místo, kde načerpáte novou energii a užijete si každý moment v soukromí přírody, tak tato chalupa je právě pro Vás !!

Sousední pozemky jsou částečně ve vlastnictví obce a částečně ve vlastnictví Fondu národního majetku, které lze bez problému možno užívat.

Zdarma Vám zajistíme nejvýhodnější financování na trhu!! Přijďte na prohlídku, na kterou vás zvu a kterou vás mile rád provedu:o)) Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N105115.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (1)
small left
small right